Document
Esportutbildarna Bli medlem Nyheter Utbildningar Om oss Kontakta oss Logga in

Utbildningar

Esport Utbildarna växer ständigt och vi behöver rekrytera fler personer till vår besättning.

Till en början gick det bra att driva föreningen på två personer men vi känner att i och med att vi växer och expanderar så behövs det fler eldsjälar och driftiga personer till vår besättning för att ta föreningen till nya höjder. Så är du intresserad tveka inte att ansöka till någon av våra lediga tjänster och bli en del av oss som driver föreningen framåt!

Självklart är det en del krav du som medlem måste uppfylla för att kunna bli en del av vår besättning.

De tjänster som du kan ansöka till är:

Skribent
Som skribent skriver du nyheter åt föreningen. Kan vara esportrelaterade, gaming generellt och kring föreningen. Vid bra arbete kan någon form av ersättning fås, men utgå från ideellt arbete.

Krav:  Cupadministratör
Som cupadmin håller du i cuper, styr upp allt kring cupen och ser till så den genomförs på ett korrekt sätt.

Krav:   Recensent
Som recensent får du spel hemskickat som du testar och sedan skriver en recension på. Möjligheten att få spel innan release finns och lira stängda betor.

 

Vi genomför löpande utbildning av domare, cupadministratör och kommentatorer. Är du intresserad så maila oss på info@esportutbildarna.se så berättar vi mer. Har du ingen förkunskap så gör det ingenting, vi är här för att gemensamt utveckla dig som är intresserad av att jobba med e-sport både som hobby men även dom som aspirerar att jobba heltid inom e-sport.

Vi har idag hjälpt flera att lära sig grunderna till att sedan hjälpa till och hålla i stora e-sportevenemang.